Opiskelijat apuna asiakastiedon hankinnassa

0

HAMKin liiketalouden opiskelijat ovat lähdössä tapaamaan yrittäjänaisia marraskuun aikana. Tavoitteena on saada lisää asiakastietoa uuden kasvuvalmennuksen pohjaksi. VENLA-valmennuksen aihealueet on jo päätetty, mutta sisältöjä ja toteutusta vasta rakennetaan.

Koulutuksen viisi aihealuetta on tunnistettu pienyrityksen tärkeiksi kasvun mahdollistajiksi:

1) yrityksen small data
2) palvelumuotoilu
3) markkinointi
4) myynti
5) kansainvälistyminen

Opiskelijat tutustuvat aihealueisiin pienryhmissä ja laativat niistä kyselyrungot. He etsivät itse kohderyhmään sopivia naisvetoisia yrityksiä Kanta-Hämeessä ja toteuttavat kyselyn tai haastattelun marraskuun aikana.

Valmennus suunnitellaan siten, että se hyödyttää konkreettisesti pienyrittäjää omassa työssä. Valmennusmateriaali on pääosin verkossa, jotta se on saatavilla missä ja milloin vain. VENLA-hankkeen omavalmentaja auttaa tekemään oman opiskelusuunnitelman sekä soveltamaan opit omaan liiketoimintaan. Kasvuvalmennus käynnistyy maaliskuussa 2019.

Haluatko opiskelijat vierailulle tai kysyä valmennuksesta? Ota yhteyttä!
Projektipäällikkö Marjo Vaalgamaa, marjo.vaalgamaa@hamk.fi, 050 574 5156

VENLA – koulutusta verkossa ja langattomasti -hanke on HAMKin ja LAMKin yhteishanke yrittäjänaisten liiketoiminnan kasvun tukemiseksi. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittaja ja se toteutetaan 1.9.2018–31.12.2020. www.hamk.fi/venla

Leave A Reply