Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutus ylitti Kirsin odotukset

0

Kirsi Vallisen odotukset täyttyivät tai kenties jopa ylittyivät Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutuksen aikana. Työnantaja ehdotti koulutusta, ja Kirsi lähti mielellään mukaan hakemaan vahvistusta sekä kertausta jo osaamalleen sekä oppimaan uutta.

Kirsi Vallinen

  • – Koulutuksen aikana kävimme läpi tilikauden tapahtumat talousarviosta tilinpäätökseen. Harjoitustehtävät olivat kattavia ja hyödyllisiä. Oli hyvä, että ne olivat suhteellisen haastavia niin aiheeseen tuli paneuduttua oikein kunnolla. Kouluttajan palautteen koin arvokkaaksi. Samoin sen, että kävimme tehtävät yhdessä läpi verkkotapaamisten aikana. Koulutuksesta saatu materiaali on hyödyllistä ja sitä tulee varmasti käytettyä hyväksi työssä, toteaa Kirsi.

Kirsi suoritti ensimmäistä kertaa verkko-opintoja ja hän piti toteutustapaa hyvänä mallina työnohessa opiskeltaessa. Kouluttajan luentoon pystyi keskittymään intensiivisesti kuulokkeet korvilla. Ainoastaan verkkotapaamiset vaativat sitoutumista tiettyyn ajankohtaan ja niitäkin pystyi tarvittaessa kuuntelemaan jälkikäteen tallenteelta. Hän koki hyvänä myös sen, että tehtäville oli varattu riittävästi aikaa ja että niihin sai keskittyä silloin itselle parhaiten sopi.

Kirsi Vallinen työskentelee Isännöitsijätoimisto Tiina Vehkakoski-Helén Ky:ssä toista vuotta ja hänen toimenkuvansa koostuu sekä kiinteistösihteerin että kirjanpitäjän tehtävistä. Hän suosittelee Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutusta jo jonkun aikaa asunto-osakeyhtiön taloushallinnon parissa työskennelleille.

Leave A Reply