Yritys tutuksi

0

Meidän hevosalan liiketoiminnan oppilaille annettiin 3. moduulissa tehtäväksi tutustuvalitsemaan yritykseen ja haastatella yhtä tai useampaa työntekijää kyseisestä yrityksestäPäädyimme itse ottamaan yhteyttä Elisa yritykseen. Kyseisen tehtävän tarkoituksena oli tutustua liiketoiminnan tehtäviin käytännössä. 

Elisa Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka on perustettu 31. Tammikuuta 1882Yritys on johtava mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori Suomessa ja markkinakakkonen Virossa. Digitaalisia palveluita tarjotaan myös kansainvälisille markkinoille. Elisan palveluvalikoimaan kuuluvat kiinteät ja mobiilit puhelinliittymät ja laajakaistaliittymät, joita myydään sekä Elisa-, että Elisa saunalahtibrändeillä. Lisäksi palveluihin kuuluvat kaapelitelevisioliittymät ja liittymien oheispalvelut sekä digitaaliset palvelut kuten Elisa Viihde ja Elisa Kirja. 

 Elisa siis tarjoaa asiakkailleen liittymiä ja elämyksellisiä palveluita. Elisa Kirja on sähköisten kirjojen palvelu, josta voi ostaa e-kirjoja ja äänikirjoja. Kirjoja voi lukea ja kuunnella tietokoneella, e-kirjojen lukulaitteella tai ilmaisella Elisa Kirja sovelluksessa, mikä on saatavilla Android- ja IOS-laitteille. Ostettavissa kattavasta valikoimasta yli 9000 teosta. Elisa Kirja oli 2018 vuoden lopussa markkinajohtaja Suomessa myydyissä sähköisissä kirjoissa.  

 Toinen elämyksiä tarjoava palvelu on Elisa Viihde, joka on perustettu vuonna 2009. Se on digitaalinen tv-palvelu, joka tarjoaa videovuokraamon, maksuttomia kanavia ja tallennustilaa. Mahdollisuus myös etäkäyttöön puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Vuodesta 2014 Elisa on tuottanut myös omia sarjoja Elisa Viihteeseen mm. Downshiftaajat sekä Konttori. 

 

Tekijät: Pihla ja Vera 

Lähteet:  

https://elisa.fi/ 

Leave A Reply