Toimitusjohtaja työssään

0

Haastateltavamme henkilö Herra X on työskennellyt Elisalla jo 17 vuotta. Koulutukseltaan hän on ohjelmistotekniikan insinööri ja kauppatieteiden kandidaatti.  Opinnot on suoritettu Helsinki Metropoliassa sekä Aalto Yliopistossa. Herra X on toimitusjohtaja, jonka työtehtäviin kuuluu omien tuotealueiden toimitusjohtajana toimiminen. Kyseisiin tuotealueisiin kuuluu Elisan kuluttaja-asiakkaiden kuidulla toteutetut laajakaistat, kaapeli-tv-liittymät sekä taloyhtiölle myytävä taloyhtiölaajakaista. 

Työpäivät vaihtelevat päivittäin 

Työpäivät ovat aina erilaisia eli ei ole tiettyä viikko ohjelmaa. Päivät voivat olla ihan buukattu täyteen palavereilla tai välillä sitten vähemmän. Työ vaatii myös aika paljon puhelimella puhumista. Herra X käy välillä myyjien mukana tapaamassa isompia asiakkaita, varsinkin jos ollaan hieromassa sopimuksia. Oman työn tekeminen onnistuu mistä vain missä toimii netti. Elisassa siis onnistuu sujuva työskentely kotoa käsin. 

Osaaminen työssä 

Kysyimme myös mitä osaamista työ vaatii. Vaaditaan ymmärrystä lukujen päälle sekä markkinoinnista. Myyntikirjojen lukemisesta on aina etua. Vaaditaan myös prosessien ymmärrystä ja jopa niiden piirtämistä. Erilaisten ohjelmistojen käyttöä vaaditaan kuten. Excelin, Microsoft Projectin ja PowerPointin. Itse työ ja työnteko opettaa todella paljon eli työ tekijäänsä opettaa.  

 

Tekijät: Pihla ja Vera  

 

Lähteet: 

Haastattelu Herra X. 20.2.2020 

Leave A Reply