Yksikön tonttutiimi toimitti 32 pakettia Joulupuukeräykseen

0

Täällä HAMKilla alkaa olla joulumieltä jo ilmassa! Joululounaasta on nautittu, pikkujouluja vietetty ja vaatetus alkaa olla päivä päivältä punaisempaa. Joulumuistamisia ja joulukortteja vaihdetaan tiuhaan tahtiin ja tämän vuoden työn loppurutistuksia tuodaan päätökseen.

Tänään joulutunnelma olikin yksikössämme huipussaan, kun henkilökunnan keskuudessa järjestetty Joulupuukeräyksen deadline oli kello 14 ja työntekijät kuhisivat keräyskuoren ympärillä niin, että se oli lopulta lähes revetä liitoksistaan! Iloinen tonttutiimi Kristiina ja Minna päästettiin shoppailemaan sopivia lahjoja lapsille – tonttulakit päässään totta kai. Pukinkassiin löytyi vaatteita, koulutarvikkeita, piirustusvälineitä, kirjoja, vaatteita, leluja, talviurheiluvälineitä ja keppihevonen.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari yhdessä Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen kanssa järjestävät Hämeenlinnassa vuosittain Joulupuu-joululahjakeräyksen 0-17-vuotiaiden lasten ja nuorten jouluilon tueksi. Kampanjan tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille alueen lapsille, joiden osoitetta ei joulupukilla välttämättä ole. Sosiaalitoimi huolehtii lahjojen toimittamisesta Lastensuojelun avohuollon asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. Kampanja järjestettiin Hämeenlinnassa nyt kahdettatoista kertaa.

Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos, välittäminen ja yritysten aktiivisuus. Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille kuin tietenkin myös lahjan saajille perheineen.

Erittäin ihana tapa saada hyvä joulumieli niin lahjan antajan kuin lahjan saajankin puolelta!

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Leave A Reply