Kevään verkkokoulutukset yrittäjille

0

Kokosimme kaikki tutkimusyksikön järjestämät, yrittäjille suunnatut kevään valmennukset, kurssit, webinaarit ja muut verkkoon siirretyt tilaisuudet yhteen. Valitse alta sinua parhaiten palvelevat toteutukset ja kehitä liiketoimintaasi! Kaikki koulutuksemme ovat ilmaisia.

VENLA –  Markkinoinnin ja myynnin webinaarit ja työpajat huhti-toukokuussa.

VENLA-valmennus tukee liiketoimintaosaamista verkkovalmennuksella, työpajoilla ja omavalmentajan tuella. Kohderyhmänä ovat yrittäjänaiset Kanta-Hämeen alueella. Valmennus on osa VENLA – koulutusta verkossa ja langattomasti -hanketta (ESR). Koronatilanteen vuoksi avasimme luento-osuudet kaikille avoimeksi! Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta.

8.4. klo 13.00-14.15 Hakukonemarkkinointi, webinaari, Eveliina Toivonen
5.5. klo 13.00-14.15 Myy tehokkaasti, webinaari, Minttu Lampinen

Ilmoittautuminen sähköpostitse: marjo.vaalgamaa@hamk.fi
Lisätietoa: www.venlavalmennus.fi

Verkkokurssi datan analysointiin ja visualisointiin

TULEVA -hanke tarjoaa pk-yrityksille suunnatun verkkokurssin datan analysoinnin ja visualisoinnin perusteista. Ei erityisiä lähtötietovaatimuksia.
Kurssin voi opiskella omassa aikataulussa vuoden 2020 aikana.

Lisätiedot: https://www.hamk.fi/projektit/tuleva/#verkkokurssi 
Ilmoittautuminen: anne-mari.jarvenpaa@hamk.fi, +358 400 534 131.

Kurssin esite

AvoinHäme: Datan hyödyntämisen webinaarisarja ja työpajat. 

Koulutus perehdyttää osallistujat datan hankinnan analysoinnin ja käytön periaatteisiin ja sen hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Webinaarien ja työpajojen koulutuskokonaisuus on kohdennettu liiketoiminnan digitaalisesta kehittämisestä kiinnostuneille Kanta-Hämeen alueella toimiville yrityksille.
Webinaarit – osallistujamäärää ei rajoiteta
7.4.2020 klo 14-16: Datan analysointi ja visualisointi – Opitaan analysoimaan ja visualisoimaan datan käsittelyä liiketoimintalähtöisesti. Hyödynnämme matkailuun, biotalouteen, liikenteeseen ja logistiikkaan liittyviä kotimaisia ja kansainvälisiä tietolähteitä, esim.  ajankohtaiset tapahtumat, matkailijoiden määrän ja laadun kehittyminen, liikenneyhteydet, palvelut, biodiversiteetti.
14.4.2020 klo 14-16: Datan hyödyntäminen arvo- ja liiketoimintalähtöisesti tietotarpeiden ja tiedon näkökulmista (tietojohtaminen). Datan tehokas hyödyntäminen esimerkiksi sovellusten avulla. Datan ja liittyvien palveluiden hankkiminen yrityksessä.
Työpajat – max. 16 osallistujaa/työpaja
15.4.2020 klo 12-16
17.4.2020 klo 12-16
24.4.2020 klo 12-16

Työpajojen tarkoituksena ja tavoitteena on, että osallistujat saavat käytännön opastusta sovellusten tai datan käyttöön, saavat apua siihen, mistä heille soveltuvaa avointa dataa on saatavissa ja pystyvät hyödyntämään kouluttajien asiantuntemusta tarpeissaan. Lisäksi työpajat mahdollistavat kokemuksien jakamisen muiden osallistujien kanssa.

Osallistujat voivat lähtötasostaan riippuen tehdä työpajoissa itseopiskelumateriaalissa olevia perusharjoituksia ensisijaisesti pareittain tai ryhmissä ja edistyneemmille osallistujille tarjotaan projektityyppinen koko työpajan kestävä harjoitus, jossa pureudutaan heidän oman yrityksensä ja henkilökohtaisen osaamisensa vaativiin asioihin. Harjoitus on rakennettu niin, että se tukee ongelmalähtöistä oppimista ja siinä vuorottelevat itsenäinen ja ryhmässä tapahtuva työskentely

Vastuullisen matkailun verkkovalmennukset 8.4.-6.5.

Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkin tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa. Vastuullisen matkailun verkkovalmennuksissa pureudutaan ohjelman sisältöihin ja autetaan yritystä kehittämään oman vastuullisen matkailun suunnitelmaa sekä viestimään vastuullisuudestaan. Kouluttajana toimii Visit Finland Akatemian valmentaja Anu Nylund Mood of Finland -yrityksestä.

Ke 8.4. klo 9-12 Johdanto vastuulliseen matkailuun ja Sustainable Travel Finland -ohjelmaan
To 9.4. klo 9-12 Sustainable Travel Finland eOpas ja Onlinen alusta sekä kestävän matkailun suunnitelma
Ti 21.4. klo 9-12 Yleisesittely Sustainable Travel Finland ohjelman kriteereistä ja ohjelmaan hyväksyttyjen sertifikaattien esittely
Ti 5.5. klo 13-16 Vastuullisuudesta viestiminen
Ke 6.5. klo 13-16 Vastuullisen viestinnän suunnitelma palvelumuotoilua hyödyntäen

Ilmoittaudu mukaan vastuullisen matkailun valmennuksiin!

Ke 15.4. klo 9-11 Diginäkyvyys verkkovalmennus
Diginäkyvyys verkkovalmennuksessa käydään läpi tärkeimpiä digitaalisia näkyvyyskanavia ja niiden käyttöä sekä yrityksen digitaalista löydettävyyttä ja nettisivujen hakukonoptimointia.

Ilmoittaudu mukaan digivalmennukseen!

To 16.4. klo 9-11 My Stay verkkovalmennus
Visit Finlandin My Stay sivustolla on vuosittain yli 8 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000-100 000 käyntiä. My Stay -palvelu tarjoaa matkailuyrityksille maksuttoman mahdollisuuden laajentaa tuotteidensa kansainvälistä näkyvyyttä.

Ilmoittaudu mukaan My Stay -valmennukseen!

Lisätietoa ylläolevista vastuullisen matkailun verkkovalmennuksista: kirsi.sippola@hamk.fi

Tervetuloa mukaan!

 

 

Leave A Reply