Tutustu henkilökuntaamme: Pirjo Seddiki

1

Pirjo Seddiki toimii yliopettajana erityisesti muotoilun koulutuksessa, tutustu häneen tarkemmin alta!

Muotoilu on kulttuuria, jossa yhdistyy visuaalisuus, yhteiskunnalliset kysymykset ja teknologia. Muotoilukoulutuksessa on mahdollista osallistua tärkeäksi kokemieni asioiden edistämiseen, kuten kestävä kehitys, lähituotanto, sosiaalinen muotoilu ja esteettisesti kaunis ympäristö. Opettaminen on vuorovaikutusta ja antoisinta siinä ovat opiskelijat, jotka tuovat oman persoonansa ja kokemuksensa mukaan jokapäiväiseen työhön.

Minulla on ollut ilo työskennellä hyvinkin erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. Toimin yliopettajana muotoilun koulutuksen lisäksi liiketalouden opinnoissa ja ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinnossa, joka yhdistää kulttuuri- ja hyvinvointialaa. Opetan tällä hetkellä visuaalista ilmaisua, muotoilun menetelmiä sekä graafista suunnittelua ja osa työstäni on hankkeiden parissa.

Taustani on kuvataiteessa ja visuaalisessa viestinnässä, olen jatkanut opintojani työni ohessa Aalto-yliopistossa ja suorittanut siellä taiteen tohtorin tutkinnon 2010. Uuden oppiminen kuitenkin jatkuu kaiken aikaa, minulla kuten opiskelijoillakin koulun ulkopuolella maailman ympärillä muuttuessa, teknologian päivittyessä ja asetettujen tavoitteiden painopisteiden vaihtuessa, joten ole utelias ja avoin uudelle.

Pirjo kirjoittaa myös aktiivisesti väri-aiheista blogia, tutustu kiinnostavaan visuaaliseen aiheeseen enemmän täältä.

Discussion1 kommentti

  1. Pingback: Kiertotalousopintoja yhteistyössä kolmen korkeakoulun kesken

Leave A Reply