Tutustu henkilökuntaamme: Jukka Raitanen

0

Moikka!

Tätä tekstiä kirjoittaa Jukka Raitanen Työelämäpalveluista. Työelämäpalveluissa minun hommiini kuuluvat hanketyöt, opiskelijaprojektit, koulutukset, valmennukset ja monet muut mielenkiintoiset työt.  Tänä keväänä saimme myös kollegani Vesan kanssa tittelit Master of Uncertainty. Opetuspuolella töihini kuuluvat yrittäjyyden, asiakaslähtöisyyden sekä palvelumuotoilun kokonaisuudet. Olen myös mukana Amazing Business Train –kokonaisuudessa, jossa opiskelijoiden ideat muovataan aidoksi liiketoiminnaksi.

Olen toinen toimija myös Akateemisissa aulapalveluissa, konseptissa jonka tarkoitus on palvella kaikki niitä tahoja, jotka toimiston ovelle saapuvat. Apua on tarjottu opinnäytetyön ohjauksesta kuminauhan lainaukseen. Me kamppailemme siis päivittäin epävarmuuden voittamista vastaan yhdessä opiskelijoiden, yrittäjien, kansainvälisten vieraiden sekä muiden HAMKilaisten kanssa. loppumaton, mutta palkitseva duuni!

Kukas minä sitten olen? Suomen sateisessa kesässä moottoripyöräilyä harrastava höntsäsäbääjä, joka on innostunut uusista asioista, urheilusta ja urheilumarkkinoinnista. Duunin puolesta minua kiinnostaa kaikki asiakaslähtöinen liiketoiminta, palvelumuotoilu ja co-working ja co-creation. Sekä toki tiimeissä tekeminen.

Jotta arki ei olisi liian helppoa, olen työn ohessa opiskelemassa MBA-tutkintoa, eli vapaa-ajan ongelmia ei tällä hetkellä ole. HAMKista valmistuin organisaatioviestinnän tradenomiksi 2013, jonka jälkeen opiskelut ovat suuntautuneet urheilumarkkinoinnin puolelle. Olen jo vahvasti luvannut itselleni, että tämä koulutus on viimeinen jonka käyn, mutta olen toisaalta turhan innokas tarttumaan kaikkeen uuteen.

Tervetuloa vierailemaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen (Visamäki) huoneeseen C-125. Jos et pääse paikan päälle, niin ollaan yhteyksissä edes LinkedInin kautta.

Leave A Reply