IT-maailman trendit aiheena HAMKin BitFest-seminaarissa

0

Hämeen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutus järjestää perjantaina 19.1. monialaisen BitFest-seminaarin HAMKin Visamäen kampuksella. Seminaarin kohderyhmänä ovat HAMKin opiskelijoiden lisäksi alueen yritykset.

Neljättä kertaa järjestettävä BitFest-seminaari koostuu digitaalisuuden ja liiketoiminnan kehittämisen ympärille. Teemoina ovat median formaatit, digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet sekä kansainvälistyminen. HAMKin alumni, MTV:n Aleksi Leinonen puhuu median eri formaateista ja liiketoiminnasta, Jussi Nurminen pörssiin listatusta menestyksekkäästä Gofore Oyj:stä kertoo näkökulmia digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin menestyvässä liiketoiminnassa. Kansainvälistä näkökulmaa seminaariin tuo Ruokangas Guitarsin toimitusjohtaja Juha Ruokangas kertomalla oman yrityksensä matkasta kansainvälisille markkinoille.

– Yksi keskeinen BitFest-seminaarin tavoite on saattaa yhteen eri alojen opiskelijoita ja yrityksiä. Nyt ja tulevaisuudessa tarvitaan monialaisia osaajia. Enää ei riitä, että osaa koodata, vaan ammattilaisen tulee hallita niin liiketoimintaan, digitaalisuuteen kuin kansainvälistymiseenkin liittyviä asioita. Mukaan yleisöön onkin tulossa tietojenkäsittelyn opiskelijoiden lisäksi ainakin liiketalouden ja muotoilun opiskelijoita, mutta myös alueen yritysten edustajat ovat lämpimästi tervetulleita, kertoo seminaarin järjestelyistä vastaava lehtori Tommi Saksa.

BitFest-seminaari järjestetään 19.1. kello 8.45–12.00 HAMKin Visamäen kampuksella C-rakennuksen auditoriossa. Seminaari on osallistujille maksuton, eikä erillistä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Lisätietoja:

Tommi Saksa, lehtori, +358 3 6466403, etunimi.sukunimi@hamk.fi

www.bitfest.fi

Leave A Reply