Innostu oppimaan – Team Hyvinkää

0
HAMKin ständi
HAMKin stänsi Hyvinkään rautatieasemalla.

Innostu oppimaan -teemaviikko on jokavuotinen tapahtuma, jonka tänä vuonna järjestivät yhteistyönä Laurean sekä HAMKin opiskelijat. Tapahtumalla pyritään kannustamaan elinikäiseen oppimiseen. Tapahtumaviikon tehtävänä on tiedottaa, motivoida, innostaa ja aktivoida kaikenikäisiä ihmisiä elinikäisen oppimisen tielle.

Tapahtuma kesti tänä vuonna viisi päivää 14–18.9, joista kahtena, tiistaina ja perjantaina, myös me osallistuimme siihen HAMKin esittelypisteillä. Maanantaista keskiviikkoon projektiin osallistuneet jakoivat Riihimäen sekä Hyvinkään rautatieasemilla Aamupostia, koulutuskeskuksien mainospostia sekä -esitteitä. Myös ilmaista aamukahvia oli tarjolla! Innostu oppimaan -tapahtuman päätapahtuma oli perjantaina 18.9.2015, joka järjestettiin Kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä.

#asenteella-esite
Nelli ja Maiju haastamassa ihmisiä #asenteella kilpailuun.

Tiistaiaamuna 15.9 herätyskello soitti 4.30 aamulla, ja lähdimme kohti Hyvinkään rautatieasemaa. Tehtävänämme oli jakaa Willan kasseja asemalla, joissa oli mm. aamuposti, HAMKin mainoksia sekä pieniä yllätyksiä. Meillä oli myös oma ständi koottuna.

Perjantaiaamupäivänä 18.9 tapahtuma Willassa alkoi 11.00 ja kesti koko päivän. Lähdimme klo 9 jälkeen Hämeenlinnasta kohti Hyvinkäätä. Hyvinkäällä meitä olivat jo vastassa aina yhtä ihanat Minna ja Krista, jotka olivat saaneet HAMKin ständin jo pystyyn. Perjantaina kaikille koulutuskeskuksille oli omat ständit, joista sai kattavaa tietoa oppilaitosten koulutustarjonnasta. Tapahtumassa esillä omilla ständeillään olivat mm. HAMK, Laurea, TE-toimisto, Hyria ja TTS. Päivän ohjelma täyttyi monipuolisista esiintymisistä sekä mielenkiintoisista haastatteluista. Tapahtuman juonsi paikallistähti Mika Ikonen. Tehtävämme oli jakaa HAMKin Instagram-kisan esitteitä ja toimia ”sisäänheittäjinä” messutilan ulkopuolella sekä edustaa myös ständillä. Päivä kului Willassa nopeasti, ja tapahtuma sujui erinomaisesti. Ihmisiä oli hyvin liikkeellä lakosta huolimatta. Kiitos teille kaikille, jotka tulitte paikalle!

Ständi Willassa
Kauppakeskus Willa, HAMKin osasto

 

HAMKin ständillä oli hyvä ja rento meininki koko päivän. Kiitokset siitä kuuluvat koko tiimille ja vierailijoille!

 

Team Hyvinkää

Nelli Nikander ja Maiju Peltomaa

Leave A Reply