Team Riihimäki tositoimissa Innostu Oppimaan –viikolla!

0

Team Riihimäki

Innostu Oppimaan-projektin tarkoitus on saada erilaiset aikuiset ihmiset kiinnostumaan opiskelusta. Jo useamman vuoden työkokemuksen jälkeenkin voi syttyä halu kehittää tai päivittää ammattitaitoaan tai miksei laittaa koko ammatti uusiksi! Projektin sanoma on, että aikuisopiskelu kannattaa milloin vaan ja tarjolla on useita vaihtoehtoja aikuisopiskelijoille. Projektin toteuttivat yhteistyössä Laurean ja Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Team Riihimäki oli tiistaina 15.9.2015 Riihimäen rautatieasemalla jakamassa kauppakeskus Willan mainoskasseja, jotka sisälsivät eri oppilaitosten esitteitä ja mainostuotteita, Aamupostin ja Innostu Oppimaan – tapahtuman esitteen. Asematapahtuma alkoi puoli seitsemältä aamulla ja edustettuina olivat HAMK, Laurea ja Hyria. Kasseja riitti jaettavaksi kaikille halukkaille ja Aamuposti oli ehdottomasti vetonaula. Aamuinen asematapahtuma oli mielekäs, mukava ja raikas. Kohtaamiset tapahtumassa olivat positiivisia ja välittömiä arjen kiireen keskellä.

Mica Ikonen juontamassa
Mika Ikonen juonsi päätapahtuman.

Perjantaina 18.9.2015 oli Innostu Oppimaan -viikon päätapahtuma kauppakeskus Willassa klo 11.00 -16.00. Päivä sisälsi eri oppilaitosten edustajien haastatteluja, musiikkiesityksiä sekä lopuksi palkittiin vuoden aikuisopiskelija, vuoden aikuisohjaaja ja vuoden koulutusmyönteisin työyhteisö. Meidän tehtävämme tapahtumassa oli jakaa HAMKin esitteitä ja kutsua vierailijoita tutustumaan päätapahtumaan Robert’s Coffee -aukiolle. Robert’s Coffee -aukion vieressä oli vuokrattuna tilat Innostu Oppimaan -tapahtumalle. Tiloissa edustivat HAMK, Laurea, Hyria, TTS ja TE-palvelut. Perjantaina Willassa oli paljon ihmisiä liikkeellä, mutta heidän saaminen tapahtumaan oli haastavaa. Saimme kuitenkin jaettua HAMKin esitteitä runsaasti, vaikka kaikki eivät tapahtumaan tulleetkaan.

Innostu Oppimaan -viikkoa toteutettiin hyvällä fiiliksellä ja motivoituneella kokoonpanolla. Hymy huulilla ja sopivasti kerrospukeutumista olivat takuuvarma onnistumisen resepti asematapahtuman kirpeään syysaamuun. Hyväntuuliset kohtaamiset ja tiimin hyvä henki niin tiistaina kuin perjantainakin innostivat meitä suunnittelemaan jo tulevaisuuden mahdollisuuksiamme tapahtumajärjestämisen saralla. Saimme runsaasti kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja edustustehtävistä. Innostu Oppimaan -viikko oli ensimmäinen yhteinen projektimme, mutta ei takuulla jää viimeiseksi. Team Riihimäki aikoo palata asemalle ensi vuonna!

Aurinkoisin terveisin,
Team Riihimäki

Annika Pitkämäki, Riina Salonen ja Riikka Rintakoski

Leave A Reply