Uudelle työntekijälle

0

Olemmepa onnekkaita, että juuri sinä luet tätä blogia tällä hetkellä! Sinulle uusi työ ja meille uusi tiimiläinen on iso juttu. Siksi haluammekin avata sinulle, minkälaista työskentely meillä voi olla.

Meillä HAMKin henkilöstöpalveluissa työtä tehdään asiantuntevasti ja aidosti rennolla otteella. Yhteisissä tiloissamme et voi välttyä naurunremakoilta. Saa täällä kyllä omaa rauhaakin tarvittaessa, sillä ymmärrämme aivotyön ergonomian merkityksen työn mielekkyyden ja työhyvinvoinnin kannalta. Yleensä palaverien aikaan neulepuikot tai virkkuukoukut viuhuvat useissakin käsissä. Etkö harrasta käsitöitä? Ei hätää, meille olet silti tervetullut!

Silloin tällöin meillä voi päästä järjestämään tietovisoja, vappubingoa tai joulupukin kuumaa linjaa. Vuosittaiset tapahtumat, kuten henkilöstöpäivät ja eläkeläisten joulupuuro ovat järjestelyiltään meidän käsialaamme. Olemme äänittäneet ja kuvanneet musiikkivideon, joka jatkuvista pyynnöistä huolimatta ei ole vieläkään julkisena YouTubessa. Ja jottei strategia pääse unohtumaan, niin kansainvälisyyden nimissä olemme pitäneet englanninkielisiä työpäiviä silloin tällöin.

Olemme hyvin yhteen hitsautunut tiimi, jonka pöydällä on tehtäviä muun muassa työsuhteisiin, palkkoihin, työhyvinvointiin, rekrytointeihin, matkustamiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Jaamme usein työtehtäviä monipuolisesti eri tekijöille riippuen työtilanteesta ja omista kiinnostuksen kohteista. Meillä työtään saa suunnitella paljon itse, kunhan strategia ja tavoitteet ohjaavat työtä oikeaan suuntaan. Työtehtävien mukaan teemme joustavasti etäpäiviä, ja jos mieli tekee välillä pois Hämeenlinnasta, niin muut kuusi HAMKin kampusta ovat käytettävissä.

Tällainen on pintaraapaisu työskentelyyn HAMKin henkilöstöpalveluissa. Seuraavaksi kuulisimmekin mielellämme sinusta!

Parhain terveisin,

Anna, Birgitta, Henna, Jonna, Niina, Nina, Päivi ja Tarja
HAMK henkilöstöpalvelut

ps. ei sulla yhtään ylimäärästä nimmaria sattuis oleen: Suomen vaikuttavin nimmariseinä -blogiteksti

Leave A Reply