Henkilöstön kesäpäivä Mustialassa // Summer staff day in Mustiala

0

Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan kampuksella vietettiin 6.6.2023 henkilöstön Kesäpäivää. Päivä alkoi tiimityöskentelyllä virallisempien asioiden parissa, jonka jälkeen lounastettiin yhdessä. Ruokailun päätyttyä alkoivat erilaiset aktiviteetit, kuten ohjattu taidemaalaus, kasvien ja vihannesten istuttaminen, puutyöt sekä museokierros.

Lehtori Terhi Thunebergin mielestä aktiviteetit olivat mukavia. ”Itse valkkasin tomaattien ja kesäkukkien istutuksen, ja siellähän meitä oli melkein kymmenkunta. Täytimme istutuslaatikot ohjeiden mukaan ja laitoimme taimet multaan. Mukavaahan se oli, ja lomien jälkeen pääsemme näkemään, miten ne ovat tuottaneet ’hedelmää’.”

Ohjelmassa oli iltapäivällä myös joogahetki ja äänimaljarentoutus Mustialan rauhaisassa pihapiirissä. Myöhemmin halukkaat pääsivät myös saunomaan, valmistamaan hampurilaisia ja viettämään rentoa iltaa yhdessä.

Koulutuspäällikkö Emma Nylundin mielestä päivä oli onnistunut. ”Ilmassa oli lennon letkeä yhdessä tekemisen tunnelma. Tämä oli yhteisöllisyyttä ajatellen ihan parasta! Myös itselle jää hyvä mieli ennen lomille jäämistä. Nyt vain odotetaan, mitä kaikkea kivaa syksyllä keksitäänkään!”

Blogi on vierailijakirjoitus markkinointiharjoittelija Oona Helanderin kynästä biotalousosaamisen yksiköstä.

//

Kuvituskuva

On June 9, 2023, the staff at Mustiala Campus of Häme University of Applied Sciences celebrated their Staff Summer Day. The program included team activities, a communal lunch, and relaxed activities such as art painting, planting summer flowers and vegetables, woodworking, and a museum tour.

In the afternoon, everyone had the opportunity to relax in the courtyard area with yoga and bowl meditation. Later in the evening, some participants had the chance to enjoy the sauna, make hamburgers, and have a pleasant time together.

Emma Nylund, the head of degree programme, and Terhi Thuneberg, a lecturer, stated that the day was a success: ”Engaging in activities together brought us closer. We are excited to see what ideas we can come up with for the fall!”

The blog is a guest post written by marketing intern Oona Helander from the School of Bioeconomy.

Oona Helander
markkinointiharjoittelija // Marketing Intern
biotalousosaamisen yksikkö // School of Bioeconomy

Leave A Reply