Kuinka aluekehitysprojekti voi auttaa yrityksiä koronakriisissä

0

Koronakriisi on vaikuttanut jokaiseen meistä. Osa on etäillyt kuukausia näkemättä työtovereitaan muuten kuin ruudun kautta. Joku taas on huolehtinut yhteiskunnan toimivuudesta esimerkiksi terveydenhuollossa, ravintola-alalla, tuotantotehtävissä tai lähikaupassa. Heille erityiskiitos!

Koronakriisin vaikutukset yrityksiin ovat moninaiset aina liiketoimintaedellytysten täydellisestä katoamisesta täysin uusiin tai kasvaviin liiketoimintamahdollisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Kriisistä huolimatta meidän täytyy kuitenkin jatkaa kestävien ratkaisujen kehittämistä sekä edistää kiertotaloutta paremman ja kestävän tulevaisuuden nimissä. Kestävän tulevaisuuden kannalta onkin erityisen tärkeää ymmärtää erilaisten yritysten kehitystarpeita ja tulevaisuuden näkymiä.

Alla olevassa kyselyssä pyrimme kartoittamaan yritysten tulevia tutkimus- ja kehitystarpeita kiertotalouden ja kestävyyden näkökulmista. Tämä on nyt erityisen tärkeää myös koronakriisistä selviytymisen takia. Tässä kyselyssä pyrimmekin kartoittamaan yritysten tulevia tutkimus- ja kehitystarpeita, jotta tutkimusorganisaatioina pystymme vastaamaan niihin omalla osaamisellamme. Vastaukset ovat todella tärkeitä oikeanlaisten toimien valinnassa ja kovasti toivomme vastauksia monenlaisilta yrityksiltä ja yrittäjiltä. Erityisesti vastaukset ovat arvokkaita yrityksille suunnattujen palveluiden ja ratkaisujen kehittämisessä sekä niiden saattamisessa yritysten käyttöön.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös LUO Net GOES International-hankkeessa tutkimusorganisaatioiden toiminnan kehittämiseen sekä bio- ja kiertotalouden tutkimuksessa.

Kyselylomakkeeseen vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia ja sen voi tehdä täysin anonyymisti. Halutessasi voit jättää loppuun yhteydenottopyynnön.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tämän linkin kautta: https://webropol.com/s/Tutkimuskysely2020 

Titta Tapiola
Johtava asiantuntija
Luonnonvarakeskus LUKE
Sähköposti: titta.tapiola@luke.fi
Puhelin: +358295326526

Leave A Reply