Liikennetiedottajien vertailu liikennekävelyyn köpiksessä.

0

Kööpenhaminan vertailukohde

Vertailukohteena meillä oli liikekeskus FIELD’S Kööpenhaminassa. Liikekeskukseen pääsy oli todella helppoa monella eri tavalla. Etenkin julkista liikennettä käyttäen. Siellä oikein painostettiin julkisen käyttöön. Autoille oli laadukkaat pysäköintitilat, mutta ne maksoivat. Tästä syystä julkisilla oli parempi tulla varsinkin kun alueelle pääsi välittömään läheisyyteen kaikilla eri liikennemuodoilla.

Field’s oli näyttävän näköisellä alueella ja rakennus itsekin oli kohtalaisen hienon näköinen. Se oli koltaan samaa luokkaa, kuin Suomen päässä oleva vertailu kohde Jumbo. Molemmissa oli paljon erilaisia liiketiloja ja ravintoloita.

Kaavatasolla emme päässeet vertailemaan Field’s:iä Jumboon kun emme niihin päässyt käsiksi. Ainoa tieto mikä meidän korviin kantautui oli, että koko alue oli rakennettu kyseisen automaatti metrolinjan ympärille. Alue oli todella tasokas ja hieno ja sinne yritettiin saada monia yrityksiä sijoittamaan ja rakentamaan omia konttoreita yms. Alueella olleet asunnot olivatkin ihan näyttäviä. Hotellit olivat viiden tähden luksus hotelleja ja siinä läheisyydessä oli paljon isoja pääkonttoreita useille yrityksille kuten esim Ramboll.

Field’s liikekeskus ja viereinen automaatti metro

Leave A Reply