Kuunnellaan!

0

HAMKin kirjaston äänikirjakokoelmaa on taas uudistettu, ja valikoimista löytyy paljon mielenkiintoista kuunneltavaa. Tässä pieni maistiainen.

 

 

 

 

Sedaris, D., Niemi, A. & Behl, R. (2021). Calypso. Art House.

Amerikkalaisen humoristin tarinoita keski-ikäisyydestä ja kuolevaisuudesta. Teräviä huomioita, rohkeita kannanottoja ja mustaakin mustempaa huumoria. Vuoden hauskin kirja, mutta ei sovi herkille sieluille.

Nurmi, A. & Paju, T. (2021). Rakastan ja vihaan vaatteita. Kustantamo S&S.

Vaateteollisuuden ammattilaisen henkilökohtainen mutta asiantunteva kannanotto nykyisen vaateteollisuuden vastuullisuuteen. Mistä voi tietää, mikä oikeasti on ekologista ja eettistä?

Rantanen, L. & Paju, T. (2021). Musta raivo: Neljä nuoren tekemää henkirikosta. Deadline Kustannus Oy.

Ajankohtainen kirja käy läpi Vallilan puukotuksen sekä kolme muuta 2000-luvun surmatyötä, joissa tekijänä on ollut alaikäinen nuori. Tarinat pohjautuvat faktoihin: asiakirjoihin ja haastatteluihin.

Higgins, E., Helasvuo, A., Kivimäki, V. & Nissinen, J. (2021). Me olemme Bell[i]ngcat: Tiedustelupalvelu verkossa. Docendo.

Bellingcatin perustajan kertomus siitä, miten itseoppineiden ja vapaaehtoisten digitutkijoiden ryhmä sai alkunsa ja miten se toimii tänään.

Simonen, L. & Kiuttu, A. (2021). Loisto. Saga Egmont.

Simonen rohkaisee lukijoitaan luovuuteen ja tekemään uudistuksia elämässä. Jokainen meistä voi löytää itsestään piileviä kykyjä ja kenties tunnistaa oman elämäntehtävän.

Lisää äänikirjoja löydät HAMK Finnasta. Huomaa myös englanninkieliset äänikirjat.

Näin lainaat ja kuuntelet HAMKin kirjaston äänikirjoja

  1. Lataa mobiililaitteellesi Ellibs-sovellus, ellei sinulla sitä jo ole. Ilmaisen sovelluksen löydät sovelluskaupastasi (esim. Play tai  App Store).
  2. Valitse sovelluksessa kirjastoksi Hämeen ammattikorkeakoulu, ja kirjaudu sisään HAMKin tunnuksilla (HAKA-kirjautuminen).
  3. Äänikirjat löydät suodattamalla: valitse vain MP3-muotoiset tiedostot.
  4. Valitse haluamasi äänikirja ja klikkaa Lainaa. Laina-aika on 1 tai 14 päivää, jonka jälkeen äänikirja automaattisesti palautuu kokoelmaan.
  5. Kuuntele!

Comments are closed.