Kansainvälisen yrityksen kulissien takana

0

ZetaDisplay on vuonna 2003 perustettu kansainvälinen yritys, joka tarjoaa digitaalisia näyttöratkaisuja, kuten mainos- ja infotaulujaHeidän pääkonttorinsa sijaitsee Ruotsissa ja Suomen toimistot ovat Lahdessa ja Vantaalla. Yritys on yksi Euroopan suurimmista digitaalisten näyttöratkaisujen tarjoajista, ja he ovatkin alan markkinajohtajia Suomessa.  

ZetaDisplay ei harjoita itse elektroniikkatuotantoa, vaan näytöt tulevat muun muassa merkeiltä Philips, LG ja Samsung. He harjoittavat B2B-myyntiä (business to business), eli he myyvät ammattikäyttöön tulevia tuotteita.  

ZetaDisplay tekee useiden erittäin suosittujen brändien kanssa yhteistyötä. Heidän asiakasyrityksiinsä lukeutuu muun muassa Kesko, Hesburger ja Finavia sekä monia muita ravintoloita, hotelleja, kauppakeskuksia sekä huoltoasemia. Asiakkaat saavat näytöt käyttöönsä sekä heille räätälöidään sopivat ohjelmistot. Näyttöjen hallinnoinnin voi hoitaa asiakas itse tai tarvittaessa sen voi hoitaa myös palveluntarjoaja.  

Yrityksen tavoitteena on vakiinnuttaa heidän asemaansa kansainvälisesti, jotta he pystyvät vastaamaan asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin. He ovat ostaneet alansa johtavia yrityksiä, kuten viimeisen viiden vuoden aikana Marketmedian sekä Seasam Digitalin.  

Lähteet & kuvathttps://zetadisplay.fi/ 

Pia Rekomaan haastattelu 

Leave A Reply