UKK – Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op

0

HAMK tarjoaa mahdollisuuden opiskella Asunto-osakeyhtiön taloushallinto (5 op) -koulutuksen itsenäisesti verkossa. Koulutuksen aikana tehdään asunto- ja kiinteistöyhtiön taloushallintoon liittyviä tehtäviä käytännön tasolla. Kokosimme yhteen usein kysyttäjä kysymyksiä kiinnostuneille avuksi.

Kenelle opinnot on tarkoitettu?

Koulutuksen kohderyhmää ovat isännöisijät, asuntoyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä hoitavat tai tehtäviä aloittelevat henkilöt sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenet.
Koulutus sopii kuitenkin kaikille aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Voiko opinnot suorittaa täysin omaan tahtiin?

Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, sillä esimerkiksi aikaan sidottuja verkkoluentoja ei ole. Kaikki  materiaalit ovat valmiina Moodle-oppimisalustalla.

Vastuukouluttaja on laatinut koulutukseen aikataulun, ja sitä noudattamalla opinnot on mahdollista saada valmiiksi 10 viikossa. Suositusaikataulu on tehty helpottamaan ja rytmittämään opintojen suorittamista. Jos aikataulun noudattaminen käy mahdottomaksi, kannattaa ottaa yhteyttä kouluttajaan.

Sopiiko koulutus aloittelijalle vai pitääkö hallita kirjanpidon perusteet?

Koulutus on rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta. Kirjanpidon perusteiden hallinta kuitenkin helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Sinun on siis mahdollista opiskella ilman esitietoja kirjanpidosta, mutta tällöin opintojen suorittaminen voi viedä hieman enemmän aikaa. Myös opettajan tukea saattaa tarvita enemmän, mutta aina voi kysyä apua!

Jos haluat opiskella kirjanpidon perusteita tai kerrata vanhoja taitojasi, suosittelemme sinulle Kirjanpito 3 op -opintoja. Opinnot keskittyvät kirjanpidon perusteisiin ja sopivat ihan aloittelijallekin. Myös nämä opinnot tehdään joustavasti verkossa.

Millaisella aikataululla opinnot on mahdollista aloittaa?

Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostitse ohjeet opintojen aloittamiseen ja käyttäjätunnusten aktivointiin. Voit aloittaa opinnot heti, kun olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi.
Käsittelemme uusia ilmoittautumisia arkipäivisin, joten pientä viivettä voi esiintyä ilmoittautumisen ja ohjeiden toimittamisen välillä. Voit myös ottaa yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön ja sopia etukäteen millaisella aikataululla haluat aloittaa opintosi.

Lisätietoja koulutuksesta löydät koulutuksen verkkosivulta.

Katso myös muut Liiketalouden lisä- ja täydennyskoulutukset.


Blogitekstiä päivitetään aina, kun uusia ja osallistujalle hyödyllisiä usein kysyttyjä kysymyksiä ilmenee. 

Leave A Reply