Tutustu henkilökuntaamme: Sanna Kuisma

0

Moikka, olen Sanna Kuisma ja opetan liiketalouden koulutuksessa taloushallintoa päätoimisena tuntiopena. Aloitin HAMKissa nyt elokuussa ja opettajan työ onkin ollut minulle jo pidempiaikainen haave. Vuodet ulkomailla antoivat myös aikaa miettiä, mitä vielä haluaisinkaan tehdä, ja nyt olen aloittanut uuden työni innokkaana ja avoimena oppimaan uusia asioita.

Valmistuin aikoinaan Lappeenrannan yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi ja pääaineena minulla oli laskentatoimi. Sittemmin olen työskennellyt controller-tehtävissä niin business-maailmassa kuin julkisella sektorilla kaupungin virassa. Monipuolinen työkokemus on vahvuuteni myös opettajan työssä.

Parin ensimmäisen työviikkoni jälkeen olin opettajan työelämään tutustumisjaksolla Rantalaisen tilitoimistossa. Viikon aikana sain todella hyvän ja päivitetyn kuvan nykyajan tilitoimiston toiminnasta ja monipuolisista työtehtävistä. Rantalaisen porukka Hämeenlinnassa otti minut avosylin vastaan ja koin itseni todella tervetulleeksi. Sain valtavasti uusia ajatuksia ja ideoita omaan opetukseeni tämän harjoittelun myötä. Kokemus oli todella mukava ja voin todella lämpimästi suositella sitä kaikille kollegoilleni.

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa mökillämme Lammilla. Mökillä riittää aina jotain mukavaa puuhaa ja tänä kesänä aloittamamme melontaharrastus on todella hyvää vastapainoa kiireiselle arjelle.

Liiketalouden opiskelijoille ja opintoja suunnitteleville voin sanoa, että liiketalouden tradenomin koulutus on todella monipuolinen ja se antaa hyvät mahdollisuudet ja eväät työelämään. Voit itse päättää, miten ja millä aikataululla opiskelet, vaihtoehtoja todellakin riittää!
On hienoa olla osa tätä upeaa porukkaa!

Sanna Kuisma

Leave A Reply