Kaveritaitoja sadun kautta

0

Nipsula projektityön toinen sairaanhoitajaopiskelijaryhmä käynnisti omat neljä tuokiotaan turvallisuusteemalla, joka liittyi meneillään olevaan turvallisuus viikkoon.

Turvallisuus on jokapäiväinen tärkeä asia ja halusimme tuoda esille roolimalli oppimisen tärkeyden liikenteessä. Pureuduimme aiheeseen kahdella lyhyellä liikenneturvallisuus piirretyllä, joka sopi katseltavaksi kaikenikäisille.
Videot ovat saatavilla kaikille Liikenneturva.fi sivustolta.
Tämän jälkeen siirryimme laululeikkimään “autolla ajetaan varovarovasti”.  Bruummm  Brumm, turvavyöt kiinni, täältä tullaan!

Pieni näytelmä, iso ja tärkeä merkitys

Toinen tuokio oli sopivasti samalla viikolla ystävänpäivän kanssa, joten aiheeksi valikoitui ystävyyteen liittyvä pehmoeläinnäytelmä. Netin syövereistä löytyi ihana ystävänpäiväteemainen näytelmä, jota käytettiin esitetyn näytelmän pohjana. Näytelmän päätähdiksi valikoitui Nipsulasta löytyneet pehmoeläimet, rouva Orava, poika Pupu, herra Pöllö, neiti Siili sekä Nalle! Näytelmän aikana lapset saivat sylitellä muita pehmoleluja sekä näytelmän päätteeksi tutustua päätähtiin ja rekvisiittaan.
Ystävyys ja ystävällisyys ovat tärkeitä teemoja myös ympärivuotisesti. Ystävyys- ja läheisyystaidot ovat opittavia taitoja, niitä täytyy siis harjoitella. Ollaan ystävällisiä kaikille ja opitaan arvostamaan ystävyyttä!

Leave A Reply