Nalleneuvola ja popparipalloja

0

Jatkoa luvassa meidän projektiryhmämme toiminnallisista tuokioista.

Seuraavat kaksi kertaa oli luvassa Nipsulan toiveiden mukaisesti Nalle sairaala teemaista yhteisleikkiä sekä liikunnallinen tuokio. Nipsulan pikkuväki on tällä hetkellä iältään hyvin pieniä, joten Nalle sairaala teemaa päätimme lähteä lähestymään ikätasoon sopivasti Nalle-neuvola teemalla. Ryhmämme mieltä lämmitti, kuinka hienosti ideamme otettiin vastaan. Lapset jaksoivat pitkään keskittyä aiheeseen ja tutkia erilaisia välineitä. Saimme ihanat leikit aikaan yhdessä! 😊

 

Nalleneuvola

Kokoonnuimme taas aamupiiriin ja kerroimme päivän ohjelmasta. Tarkoituksena oli, että jokainen halukas kerholainen pääsee tutkimaan ja hoitamaan itse valitsemaansa Nipsulan pehmolelua. Olimme rakentaneet kotoisasti lasten tasolle lattialle kolme erilaista ”neuvola pistettä”, joissa halukkaat pääsivät suorittamaan erilaisia hoitotoimenpiteitä yhdessä aikuisen kanssa. Täytimme samalla Neuvola korttia, ihan niin kuin oikeassa neuvolassakin ja jokainen pikku hoitaja sai mukaansa reippaustarran osallistumisesta leikkiin.

Jumpparadalla

Rakensimme perusliikuntataitoja tukevan jumpparadan Nipsulaan. Osa pienistä alkuun arasteli lähteä tutustumaan rataan ja sen sisältöön, mutta jokainen paikalla ollut lapsi kuitenkin kävi tutustumassa jumpparataan, lopulta se muokkaantuikin vähän jokaisen lapsen oman näköiseksi. Radalla oli hernepussisammakoiden heittoa, viivalla kävelyä, putkesta konttaamista tai ryömimistä, trampoliinilla hyppimistä, patjalla kierimistä. Ihanasti jokainen pikkuliikkuja keksi itselleen jotakin mieluista tekemistä. Nystyrätyynyt tuntuivat mukavalta pienissä jalkapohjissa, trampoliinia oli kiva kokeilla hyppien tai vain siinä istuen. Lapset viihtyivät pitkän aikaa jumpalla!

 

Sydämellinen kiitos koko Nipsulan väelle mukavista hetkistä yhdessä ja hyvää kevään jatkoa kaikille!

Terkuin; Anna, Hanna, Pipsa, Mari ja Minna.

Leave A Reply