VALVE19 – Behind the scenes

0

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen kolmannessa kerroksessa käy kuhina, kun kolmannen vuoden opiskelijat viimeistelevät mallistojaan tulevaa muotinäytöstä varten. HAMKin muotoilun opiskelijoiden vuosittain järjestämä muotinäytös pidetään tänä vuonna jo keväällä! Näytöksessä lanseerataan kolmannen vuoden opiskelijoiden ensimallistot.

VALVE19 -muotinäytöksessä esillä on mallistoja monipuolisesti laidasta laitaan, hääpuvuista aina urheiluvaatteisiin. Muotinäytöksessä esillä on luomuksia muotoilun kaikista profiileista, eli lasi- ja keramiikka-, jalkine- sekä vaatetusmuotoilusta. Mallistojen valmistusprosessi on alkanut jo viime vuonna mallistojen suunnittelusta ja huipentuu nyt 16.5. Tampereella saunaravintola Kuumassa pidettävään muotinäytökseen.

Valve muotinäytöksessä 17:sta HAMKin kolmannen vuoden opiskelijaa näyttävät osaamistaan ja näkemyksiään. Catwalkilla tullaan näkemään silmäänpistäviä kannanottoja, arabisen ja eroottisen maailman kohtaaminen, zero waste –mallisto, elegantteja ja retroja kenkiä, sekä näyttäviä lasikoruja.

– Valve-muotinäytöksellä haluamme nostaa HAMKin muotoilun koulutuksen näkyvyyttä Tampereella ja saada katsojia innostumaan suomalaisesta muotoilusta uudella tavalla. Näytöksellä haluamme myös lanseerata omat mallistomme ja designer-identiteettimme, muotoilun opiskelijat kertovat näytöksen taustalta.

 

Lippuja on vielä saatavilla! Osta omasi tästä ja saavu siis 16.5. Tampereelle saunaravintola Kuumaan!

Leave A Reply