Tutustu henkilökuntaamme: Tommi Saksa

0

Olen Tommi Saksa ja opettaja tietojenkäsittelyn koulutuksessa. Osaamisalueisiini kuuluu ohjelmointi, web-kehitys, käyttöliittymät ja mobiiliapplikaatiot. Varsinaisen opetustyön lisäksi pyöritän pientä yritystä, jossa toteutamme opetusaiheisiini liittyviä projekteja. Ajatus on, että jos minun tulee hallita jokin uusi tekniikka, yritän löytää tähän jonkun asiakkaan. Tällä tavalla koen, että osaamiseni on todenmukaista ja minulla säilyy kosketus työelämän tarpeisiin.

Opiskelussa mielestäni tärkeintä on motivaatio, asenne ja innostuminen. Asiat taas oppii parhaiten tekemällä. Tästä syytä meillä tietojenkäsittelyssä valtaosa opiskelusta onkin projektien parissa työskentelyä. Rakennamme esimerkiksi webbisaitteja, suunnittelemme käyttöliittymiä ja mobiiliapplikaatioita.

Vapaa-aika menee perheen parissa ja kuntosalin, lenkkipolun ja salibandykentän välillä surffatessa. Sunnuntaiaamut aloitan mieluiten katsomalla Toronton matsit. Ja edelleen saan superkiksit, kun pääsen koodailemaan tulevaan peliimme katosta tippuvaa limaklönttiä.

Kyseiseen peliin voit tutustua täällä: https://sidekicksgame.com/

Leave A Reply