Hae postauksia kaikista blogeista

  Posts
Kesä Hamk wrote: Okko, Jussi ja Herra X: Päivä 3, päivä 4 ja päivä 5
Kolmas päivä oli robotiikkaan keskittyvistä päivistä haasteellisin. Saimme nimittäin käyttöömme kiinalaisvalmisteisen Dobot-robotin, joka sisälsi monia erilaisia ominaisuuksia. Ensimmäiseksi kokeilimme robotin perusliikeratoja manuaalisella ohjaimell (More)
Kesä Hamk wrote: Päivä 2. Okko, Jussi ja herra X
Kurssin toisena päivänä ohjelmassa oli edellisenä päivänä printattujen osien testausta robotilla. Saimme tutustua myös VR/AR-lasien käyttöön. Päivä oli kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja hauska, vaikka AR-lasien tuottaman virtuaaliympärist (More)
Kesä Hamk wrote: 5. Päivä - Ryhmä ilmainen kahvi
Kesähamkin viimeinenkin päivä on nyt paketissa. Viimeisen viiden päivän aikana tutustuttiin niin ohjelmointiin, 3D-tulostamiseen kuin lujuusmittauksiinkin. Tänään sillat tehtiin valmiiksi ja niiden kestävyys kokeiltiin. Kaikki sillat olivat hyvin (More)
Kesä Hamk wrote: Koonti kaikesta tähän mennessä. (ryhmän jäsenet: Sini, Annastiina, Mimma ja Netta)
En ole varma, miksi ryhmältämme ei ole tullut kuin yksi päivitys tähän mennessä. Tämän tähden ajattelin tehdä kokoelman siitä, mitä tähän mennessä on tapahtunut. (toivottavasti tämä toimii hyvityksenä)... (huomasin juuri, että kaikki päivitykset on l (More)
Kesä Hamk wrote: 4. Päivä - Ryhmä ilmainen kahvi
Tänään siirryttiin Hamkin alueelle Hämeenlinnaan. Päivä koostui siltojen suunnittelemisesta ja rakentamisesta. (Alla esimerkki edellisen ryhmän valmiista kappaleesta) Testasimme myös ruokalan kahvitarjonnan. Täytyy sanoa, että Riihimäki vei Hä (More)
Kesä Hamk wrote: 3. Päivä - Ryhmä ilmainen kahvi
Tänään päivä kului 3d- printtaamiseen. Muutaman epäonnistumisen jälkeen tuloksia tuli. Ruokatunnilla testasimme talon tumma- ja vaaleapaahto kahvit, tumma voitti (4/5 ihan jees, ostaisin). - ryhmä ilmainen kahvi (Joona, Juhana ja Henri) (More)
Kesä Hamk wrote: 2. Päivä - Ryhmä ilmainen kahvi
Tänään työskenneltiin, AR -ja VR lasien,dobottien ja 3d- tulostamisen kanssa. Dobotit saatiin piirtämään ja kirjoittamaan asioita, mutta 3d-tulostaminen ei onnistunut vielä tänään. Myöskin eilen suunniteltu magneetti saatiin kokeiltua ja se toimi (More)
Kesä Hamk wrote: Päivä 2. Okko, Jussi ja herra X
Kurssin toisena päivänä pääsimme tutustumaan käytännössä robottien toimintaan ja saimme testata edellisenä päivänä suunniteltua osaa. Kasasimme myös pienemmät robotit ja saimme ne piirtämään sekä tulostamaan 3D kappaleita. Päivän ohjelmassa oli myös (More)
Kesä Hamk wrote: 1. Päivä - Ryhmä ilmainen kahvi
[video width="720" height="576" mp4="https://blog.hamk.fi/kesahamk/wp-content/uploads/sites/68/2019/06/eitoiminu.mp4"] Tänään opeteltiin robotiikan alkeita ja päästiin jo kokeilemaan niiden ohjelmointia käytännössä. Hyvin ei käynyt.   - (More)
Kesä Hamk wrote: Päivä 1, Okko, Jussi ja X
Ensimmäisen päivän oli henkilökunnan mukaan tarkoitus olla pintapuolinen yleiskatsaus Hamkin kesäkurssin kokonaistarjontaan. Tästä huolimatta päivä oli toiminnantäyteinen ja antoisa. Tutustuimme kourarobotin ohjelmointiin ja käyttöön aluksi teoriatas (More)