Tehosta työtä ja säästä aikaa BrowZinella

0

BrowZine on HAMKin virtuaalinen lehtihylly, jonka avulla voit tehostaa omaa työtäsi ja säästää aikaa. Seuraavassa kerromme, miten.

Aloita rekisteröitymällä palveluun

BrowZinen tehokäyttö edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Rekisteröitymisessä voit käyttää haluamaasi sähköpostiosoitetta. Huomaathan, että BrowZineen antamasi tiedot säilytetään Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Rekisteröitymällä hyväksyt BrowZinen tietosuojakäytännön  (englanniksi).

Kerää seuraamasi e-lehdet yhteen paikkaan

HAMKin BrowZine tuo yhteen kirjaston hankkimat lehtipaketit eri kustantajilta. BrowZinessa voit kerätä kaikki seuraamasi lehdet omaan lehtihyllyyn, jossa niiden seuranta ja käyttö on helppoa. Voit järjestellä hyllyä omien toiveidesi mukaan.

Löydä uusia lehtiä samasta aiheesta

Haluatko etsiä uusia lehtiä omasta aiheestasi? BrowZinessa voit hakea lehtiä aiheen mukaan, tai edetä kiintoisasta lehdestä muihin samaa aihetta käsitteleviin lehtiin.
Video: Discover new journals with Browzine

Tilaa tieto uusista artikkeleista omaan sähköpostiin

Aikaa ja vaivaa säästyy, kun automatisoit uutuusseurannan: tilaa lehtien uudet sisällysluettelot omaan sähköpostiin. Näin saat tiedon heti, kun uusi numero on julkaistu.

Pysy ajan tasalla siinä, mitä olet jo lukenut

BrowZinen Unread-merkinnällä voit seurata sitä, mitä olet jo lukenut tai vaikka säästää artikkeleita myöhempää käyttöä varten. Merkinnän voit tehdä lehti-, numero- tai artikkelikohtaisesti.

Tallenna ja jaa artikkeleita

BrowZinen kautta voit tallentaa kiinnostavia artikkeleita omaan kirjahyllyyn ja järjestää niitä vaikkapa teemoittain. Voit myös viedä artikkeleita viitteidenhallintajärjestelmiin (esim. Zotero) tai jakaa niitä kollegoille.

Löydä arvostetuimmat lehdet

Etsitkö artikkelillesi sopivaa julkaisukanavaa? Etsi BrowZinesta alasi lehdet ja järjestä ne sijoituksen (Journal ranking) mukaan. BrowZine käyttää Scopukseen perustuvaa Scimago Journal Rankingia.

Ohjevideoita: Staying current with BrowZineBrowZine user tutorial 

Uutinen on alunperin julkaistu HAMKin henkilöstöintrassa 17.4.2024.

Comments are closed.