Tutustu henkilökuntaamme: Marjo Vaalgamaa

0

Olen suunnittelija Marjo Vaalgamaa. Toimin HAMKin ja työelämän rajapinnassa kartoittaen tarpeita ja etsien niihin toimivia ratkaisuja. Ne voivat olla esimerkiksi ohjattuja opiskelijatöitä tai koulutusta yrityksille. Teen suurimman ajan työstäni ESR-rahoitteisille hankkeille. Tällä hetkellä olen projektikoordinaattori Hyvän työelämän ääni -hankkeessa sekä Virtaa, voimaa ja verkostoja naisyrittäjyyteen -hankkeessa. Lisäksi teen viestintää Minttu Lampisen kanssa TAIKOJA-koordinaatiohankkeelle.

Hankkeet voivat tuntua etäisiltä opiskelijoille, mutta käytännössä teemme toimia, joihin myös opiskelijat voivat osallistua ja jotka hyödyttävät työelämäläheistä opiskelua. Olen ollut mukana useassa opiskelijaprojektissa, jossa on tehty yrityksille mm. digimarkkinointisuunnitelmia. Osa näistä projekteista on kytkeytynyt cSchooliin-opintoihin.

Oma koulutustaustani löytyy myös HAMKista. Olen valmistunut matkailumarkkinoinnin tradenomiksi v. 2003 ja tein jatkotutkinnon tradenomi (YAMK) v. 2014 liiketoiminnan kehittämisestä. Työssä suurimpia kiinnostuksen kohteitani ovat työhyvinvoinnin ja tuottavuuden edistäminen, aktiivinen verkostoituminen ja yritystapahtumat.

Leave A Reply