Skype for Business ja Skype

Yleiskuvaus

​Skype for Business (ent. Microsoft Lync) mahdollistaa videokuva- ja ääniyhteyden sekä näytön ja materiaalin jakamisen. Se on suunniteltu enemmän verkkokokouksiin ja vapaamuotoisiin palavereihin kuin opetukseen. Skype for Business pitää asentaa omalle laitteelle ja sen käyttö vaatii HAMKin tunnuksen. HAMK-tunnuksella käyttö on mahdollista myös opiskelijoiden kesken. Oman kokouksen voi perustaa kirjautumalla intra.hamk.fi ja valitsemalla sovellusten käynnistys-kuvakkeesta kalenterin ja tekemällä uuden online kokouksen.

Huom! Skype for business ja skype eivät toimi vielä yhdessä.

Käyttöönotto

Ohjelman asennus on osa Microsoftin Office Professional Plus -asennusta. Pääset asentamaan paketin kirjautumalla HAMKin intraan. Klikkaa Ratas (asetukset) -ikonia oikeasta yläkulmasta > Office 365-asetukset > Ohjelmisto > Asenna uusin Office-versio.

Osallistumiseen voi käyttää myös Skype for business Web Appia selaimella, mutta kaikki ominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten asennetussa versiossa.

Skype for Business

Verkkokokousjärjestelmä

Reaaliaikaiset verkkokokoukset ja -palaverit

Opiskelijoiden ja opettajien tuki:

Koulutusten omat tukihenkilöt ja Servicedesk IT

Ohjeet

Pikaohjeita (ent. Lyncin nimellä)

Osallistuminen Skype for business Web Appilla

Esittely uudelle käyttäjälle videona:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *