Moodle: videotehtävän arviointi

Videotehtävän arviointi tehdään pääsääntöisesti joko verkkoteksti-tehtävän tai videotehtävän (Kaltura media assignment) yhteydessä. Katso ohjeet videotehtävän määrittämiseen.

Käytännössä tehtävien arviointi ei eroa tavallisten oppimistehtävien arvioinnista. Alla on kuvattu lyhyesti arvioinnin vaiheet.

Videotehtävän arviointi, kun palautus on tehty linkin avulla (verkkoteksti-tehtävä)

1. Avaa ko. tehtävä ja siirry palautusnäkymään valitsemalla Näytä palautukset.
  2. Näet listauksessa opiskelijat ja heidän verkkotekstipalautuksensa.
  3. Riippuen linkistä, voit avata linkin suoraan klikkaamalla tai voit joutua kopioimaan sen verkkoselaimen osoiteriville (Huom. kannattaa avata uusi välilehti selaimesta). Voit avata linkin suoraan uudelle välilehdelle painamalla linkkiä avatessa ctrl-näppäintä.
  4. Siirry arvioimaan palautus Arviointi-sarakkeen kautta, jolloin pääset antamaan palautetta ja arvosanan asettamallasi asteikolla.
  5. Tallenna muutokset.

Kaltura Media Assignment -videotehtävän arviointi

1. Avaa ko. tehtävä ja siirry palautusnäkymään valitsemalla Grade submissions.

grade submissions

2. Näet listauksessa opiskelijat ja heidän videopalautuksensa. Palautus näkyy pienenä esikatselukuvana ja klikkaamalla kuvaa aukeaa video heti arviointisivun päälle. Tarvittaessa voit suurentaa videon koko näytölle. Sulje video pienen ikkunan oikeasta yläkulmasta rastipainikkeella.

watching video submission

3. Siirry arvioimaan palautus Status-sarakkeen Grade-linkillä, jolloin pääset antamaan palautetta ja arvosanan asettamallasi asteikolla.

grade submissions

4. Tallenna aina muutokset