Moodle: suoritusten seurannan merkintä käsin

Joskus opettajalle tulee tarve merkitä jokin opiskelijan suoritus käsin suoritetuksi, jotta mahdollistetaan esim. opiskelijan edistyminen tietyn logiikan mukaan poikkeavissa olosuhteissa.

1. Siirry oikeaan näkymään:
    1. avaa asetusten valikko työtilan nimen oikean kulman rattaasta painamalla
    2. valitse ”Lisää…”
    3. avaa Raportit-välilehti
    4. Raportit-osiosta avaa Aktiviteettien suoritus.
  2. Etsi arvioitava aktiviteetti. Klikkaa hiiren ykkösnapilla käyttäjän rivillä olevaa laatikkoa. Laatikko muutuu vihreäksi.

moodle grading by hand

Näkymässä ovat kaikki työtilan opiskelijat. Näet työtilan kaikki aktiviteetit sekä opiskelijakohtaisen tilanteen kunkin aktiviteetin suorittamisesta. Mikäli olet määrittänyt aktiviteetille Opiskelijoiden edistyminen -asetuksista erillisen ”oltava suoritettuna” -päivän, näkyy se aktiviteetin yhteydessä.