Laadukas moduulitoteutus

Laadukas moduulitoteutus on osa opetushenkilöstön valmennusta, jonka tavoitteena on tukea eModuulien suunnittelua ja rakentamista. Punaisena lankana valmennuksessa on valtakunnalliset verkkototeutuksen laatukriteerit sekä kansainvälisesti tunnetut ja tiimityöskentelyyn soveltuvat CarpeDiem ja ABC suunnittelumallit. Näiden pohjalta on työstetty laadukas moduulitoteutus konsepti hamkilaiseen opetukseen ja oppimisympäristöön.

Valmennusta on tarjolla yksittäisinä työpajoina, joihin voit osallistua yksin tai moduulitiimisi kanssa. Pidempi valmennus flipped learning työpajoineen on tarkoitettu verkko-opetusta ja opetustyötä aloitteleville opettajille. Lisäksi kokeneet verkko-opettajat voivat toteutustensa kehittämisessä hyödyntää itseopiskeluaineistoa joko yksin tai yhdessä tiimin kanssa. Tavoitteena on, että jokainen hamkin eModuuli on itse- ja/tai vertaisarvioitu laatukriteerien mukaisesti. Löydät sekä työpajat että pidemmän valmennuksen aikataulun henkilöstövalmennuksen kalenterista.

Osaamistavoitteet

  • Osaa tuottaa ja toteuttaa laadukkaan verkkototeutuksen yhdessä opettajatiimin kanssa.
  • Osaa valita tarkoituksenmukaiset digitaaliset työkalut kokonaisuuden rakentamiseen ja toteuttamiseen.

Kokonaisuuden sisältö

 

Laadukas moduulitoteutus

Osaamismerkki

Hae digiajan pedaosaaja osaamismerkkiä ja tee näkyväksi, että osaat toteuttaa digiajan pedagogisia ratkaisuja ja hyödyntää digitaalisuutta tarkoituksenmukaisesti opetuksessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.