Kaltura: tiedoston lisäminen videosivulle

Voit lisätä videota täydentäviä tai sisältöä selittäviä tiedostoja videon sivulle.

Lisää tiedostoja, kun:

• haluat lisätä videolle selittävän tekstisisällön, tiivistelmän jne ja edistää videon saavutettavuutta.
  • haluat tarjota lisämateriaalia videon yhteydessä

Pikaohje:

1. Siirry osoitteeseen kaltura.hamk.fi.
  2. Lataa tarvittaessa haluamasi video palveluun (ohje) tai etsi video My media -listauksesta (ohje).
  3. Videon sivulta valitse Actions-valikosta Edit.
  4. Attachments-välilehdellä voit ladata haluamasi tiedoston tai tiedostoja.

1. Siirry osoitteeseen kaltura.hamk.fi.
  2. Lataa tarvittaessa haluamasi video palveluun (ohje) tai etsi video My media -listauksesta (ohje).
  3. Videon sivulta valitse Actions-valikosta Edit.kaltura attachments 2

Valitse haluamasi tiedosto Select File-painikkeella.

kaltura attachments 1

Voit halutessasi lisätä tiedostolle otsikon ja kuvaustekstin.  kaltura attachmend loaded

Tiedoston lataamisen jälkeen voit muokata tiedoston nimeä, poistaa sen tai ladata itsellesi.

kaltura attachments

Attachments-välilehdellä voit ladata haluamasi tiedoston tai tiedostoja. Lataamisen jälkeen tiedosto(t) näkyvät videosivulla erillisenä omana välilehtenään.

kaltura attachments tab