Kaltura: kanavasoittolistat

Kaltura-videopalvelussa on eri tapoja luokitella ja ryhmitellä videoita. Yksi tapa on hyödyntää kanavan sisäisiä soittolistoja.

Käytä kanavasoittolistoja, kun:

• Haluat luoda kanavan sisäisen soittolistan ja jäsentää kanavan sisältöjä haluamaasi järjestykseen..

Pikaohje:

1. Kirjaudu sisään Kalturaan. Siirry kanavalle, jolle haluat luoda soittolistan.
  2. Avaa asetus-valikko. Valitse Edit.
  3. Avaa Playlists-välilehti.
  4. Valitse Add New -painikkeesta ”Manual playlist”
  5. Nimeä kanava ja tarkista kanavan kuvaus
  6. Lisää kanavan sisällöstä haluamasi mediasisällöt Add-painikkeella. Voit vaihtaa videoiden järjestystä oikean reunan näkymässä raahaamalla.
  7. Tallenna Save-painikkeella.
  8. Linkitä tai upota soittolista.

1. Kirjaudu sisään Kalturaan. Siirry kanavalle, jolle haluat luoda soittolistan. Kanava voi olla User channels -kategoriassa tai jonkun muun julkisen kategorian yhteydessä.

2. Avaa asetus-valikko. Valitse Edit.

kaltura edit channel

3. Avaa Playlists-välilehti.

4. Valitse Create new -painikkeesta ”Manual playlist”

kaltura create manual channel playlist

5. Nimeä kanava ja tarkista kanavan kuvaus. Käytä halutessasi tageja.

6. Lisää kanavan sisällöstä haluamasi mediasisällöt Add-painikkeella. Voit vaihtaa videoiden järjestystä oikean reunan näkymässä raahaamalla.

Kaltura add to channel playlist

7. Tallenna Save-painikkeella.

8. Linkitä soittolista osoiteriviltä kopioimalla ja liittämällä haluamaasi paikkaan.

kaltura copy url

Upota soittolista kanavan muokkausnäkymän Playlist-välilehdeltä. Embed-painikkeella saat toisaalle liitettävän html-koodin.

kaltura open embed channel playlistkaltura embed playlist