Etäopetustilat Riihimäellä

Etäopetustilat C217 ja C216

Henkilökunnalle on rakennettu kaksi tilaa C-siiven henkilökuntatilojen yhteyteen, huoneisiin C216 ja C217 etäopetustiloiksi. Nämä tilat on tarkoitettu etäopetuksen toteuttamiseen sekä videon ja muun etäopetuksessa käytettävän materiaalin tuottamiseen. Tilat on varustettu kahdella näytöllä, joista toinen on piirtonäyttö, mikrofonilla ja kuulokkeilla sekä hyvälaatuisella web-kameralla.

Etäopetustila C216

Etäopetustila sijaitsee Riihimäen C-siiven toisessa kerroksessa, vain henkilökunnalle tarkoitetuissa tiloissa.

tilassa olevat laitteistot:

• Laadukas mikrofoni äänen tallentamiseen
  • Pöytätietokone, jossa Adobe, Autodesk ja PTC sovellukset
  • Laadukkaat kuulokkeet
  • 24” piirtonäyttö
  • 31” 4k monitori
Etäopetustila C216

Etäopetustila C217

Etäopetustila sijaitsee Riihimäen C-siiven toisessa kerroksessa, vain henkilökunnalle tarkoitetuissa tiloissa.

tilassa olevat laitteistot:

• Laadukas mikrofoni äänen tallentamiseen
  • USB3 telakka, johon voit kytkeä oman tietokoneesi
  • Laadukkaat kuulokkeet
  • 24” piirtonäyttö
  • 4k-näyttö
Etäopetustila C217

Tilojen varaaminen tapahtuu Peppi-järjestelmän kautta. Jos tarvitset opastusta laitteiden tai ohjelmien käytöstä, ole yhteydessä Teemu Järvenpäähän (tjarvenpaa@hamk.fi) tai Pasi Vähämaahan (pvahamaa@hamk.fi)

Etäopetustilat A101 ja A215

Tilat sijaitsevat Riihimäellä A-siivessä ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Tilat on suunniteltu etäopetuksen valmisteluun ja järjestämiseen. Tilat on äänieristetty kaiun poistamiseksi ja varustettu laadukkaalla mikrofonilla ja web-kameralla hyvälaatuisen kuvan ja äänen tuottamiseksi. Kummassakin tilassa on piirtonäyttö.

Etäopetustila A101

Etäopetustila sijaitsee Riihimäellä a-siiven alakerrassa. Tila on kalustettu sekä etäopetustilaksi, että pieneksi neuvotteluhuoneeksi. Tilassa olevat laitteistot:

• Laadukas mikrofoni äänen tallentamiseen
  • Pöytätietokone, jossa Adobe, Autodesk ja PTC sovellukset
  • Laadukkaat kuulokkeet
  • 27” piirtonäyttö
  • 4k-näyttö
  • 65” neuvottelutilan näyttö
Etäopetustila A101

Tilassa oleva tietokone on kytketty kahteen näyttöön, piirto- ja 4k-näyttöön. Tilassa oleva iso televisio on kytkettävissä omaan tietokoneeseen.

Etäopetustila A215

Etäopetustila sijaitsee Riihimäellä a-siiven yläkerrassa. Tila on kalustettu etäopetustilaksi. Tilassa olevat laitteistot:

• Laadukas mikrofoni äänen tallentamiseen
  • Pöytätietokone, jossa Adobe, Autodesk ja PTC sovellukset
  • Laadukkaat kuulokkeet
  • 27” piirtonäyttö
  • 4k-näyttö
Etäopetustila A215

Tilojen varaaminen tapahtuu Peppi-järjestelmän kautta. Jos tarvitset opastusta laitteiden tai ohjelmien käytöstä, ole yhteydessä Teemu Järvenpäähän (tjarvenpaa@hamk.fi) tai Pasi Vähämaahan (pvahamaa@hamk.fi)