AV-laitteiden lainaaminen – Visamäki

Lainalaitteet

Henkilökunnalla ja opiskelijoilla on mahdollisuus lainata välineistöä video- tai valokuvaamista varten. Lainattavia laitteita ovat mm. Järjestelmäkamerat, videokamerat, videointia/kuvaamista varten jalustat, mikkejä (langattomia, langallisia), valoja, muistikortteja, SD-kortinlukijoita tietokoneeseen.

Tee lainattavista tavaroista aina ServiceDesk-tiketti ’lainalaitteet’ osioon. Tiketti olisi hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tavaroiden noutoa, mutta minimissään päivä ennakkoon. Lainalaitteiden laina-ajoista sovitaan aina erikseen laitteiden lainaajan kanssa, mutta pääasiassa toiveena on, etteivät lainat olisi muutamaa päivää pidempiä, ellei tälle ole erityisen painavaa syytä. Jos et tarkaleen tiedä mitä laitteistoa tarvitset, yritä kuvailla tekemääsi projektia tikettiin mahdollisimman tarkasti niin löydämme kyllä tarvittavat työvälineet käyttöösi.

Jos tarvitset opastusta laitteiden käytössä, ilmoita tämä samassa tiketissä minkä olet tehnyt lainattavista laitteista, tällöin henkilökunta on paikalla luovuttamassa tavaroita, sekä opastamassa samalla laitteiden käytössä.

Lainakaappi (henkilökunta)

Lainalaitteiden noudon sekä palauttamisen helpottamiseksi, on C321 tilaan otettu käyttöön lainakaappi.

Lainakaapin käyttö:

Tee aina tiketti Servicedeskin kautta kategoriaan ”Videointi -ja AV-palvelut”. Jos et ole täysin varma mitä kaikkea laitteistoa tarvitset lainattavaksi, kerro tiketissä mitä olet tekemässä, niin tarkennamme tikettiin mitä laitteistoa tarvitset.

Lainakaappi sijaitsee C-321 työtilassa. Lainakaappi on heti ensimmäinen kaappi vasemmalla, kun astut ovesta sisään. Kaapissa on hyllyt numeroituna 1-6 ylhäältä – alaspäin. Hyllyt numero 2-4 on tarkoitettu lainattavien tavaroiden noutoa varten (HUOM! tarkista aina tiketistä, mille hyllylle olemme lainattavat tavarasi laittaneet.) Hyllyt numero 5-6 on tarkoitettu palautettavia tavaroita varten. Kun palautat tavaroita itsenäisesti kaappiin, laita ne sille hyllylle, jolla on vapaata tilaa. Kun olet palauttanut tavarasi hyllyyn, ilmoita Service deskin tikettiin, mille hyllylle olet tavarat palauttanut.

Jos tarvitset opastusta laitteiden käytössä, ilmoita tämä samassa tiketissä, minkä olet tehnyt lainattavista laitteista, tällöin henkilökunta on paikalla luovuttamassa tavaroita, sekä opastamassa samalla laitteiden käytössä.

Laitteiden lainaus (opiskelijat)

Tee lainattavista tavaroista aina ServiceDesk-tiketti ”Videointi -ja AV-palvelut”-osioon. Tiketti olisi hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tavaroiden noutoa, mutta minimissään päivä ennakkoon. Lainalaitteiden laina-ajoista sovitaan aina erikseen laitteiden lainaajan kanssa, mutta pääasiassa toiveena on, etteivät lainat olisi muutamaa päivää pidempiä, ellei tälle ole erityisen painavaa syytä. Ilmoita tiketissä myös milloin olisit tavaroita noutamassa,  jotta henkilökunta osaa olla paikalla luovuttamassa tavaroita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.