Liiketalouden, tekniikan ja hoitotyön e-kirjoja VitalSourcessa

0

Oletko tutustunut VitaSourcen e-kirjoihin? Ne ovat helppokäyttöisiä ja niiden lukunäkymää voit itse muokata. Voit vaihtaa taustan väliä, kirjainten tyyliä ja kokoa, reunusten leveyttä ja riviväliä. Palvelussa on myös sisäänrakennettu kuuntelutoiminto.

Tällä hetkellä VitalSource-kokoelmamme sisältää englanninkielisiä e-kirjoja kolmelta alalta, joita ovat liiketalous, tekniikka ja hoitotyö. Jos haluat selata kokoelmaa, seuraa HAMK Finnassa olevaa linkkiä. Sen jälkeen toimi näin:

  1. VitalSource pyytää sinua luomaan henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Sitä ei kuitenkaan tarvita, jos haluat lukea e-kirjaa selaimessa. Valitse linkki “No thanks, I’ll skip this step”.
  2. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  3. Valitse e-kirja. Kannen kuvaa klikkaamalla saat kirjasta lisää tietoa.
  4. Valitse Lainaa, ja pääset lukemaan kirjaa selaimessa.
  5. Kun lopetat lukemisen, palauta kirja. Ellet tee sitä, kirja lukkiutuu 24 tunniksi heti, kun suljet selaimen. Tällöin kukaan ei pääse lukemaan e-kirjaa, et edes sinä. Jos haluat jatkaa lukemista, voit lainata e-kirjan uudelleen.

Jos haluat lukea e-kirjaa ilman verkkoyhteyttä, sinun täytyy luoda tili ja ladata se omalle laitteelle. Ohjeet tilin luomiseen ja kirjan lataamiseen löydät HAMK Finnan e-aineisto-ohjeista.

Leave A Reply